Miesten päiväuni on tässä! Escaladesta tuunattiin luksusversio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luksusautojen maailmassa on rajattomasti mahdollisuuksia tuunata autoja toinen toistaan upeammiksi ilmestyksiksi. Matkustusmukavuutta voidaan lisätä esimerkiksi upottavilla nojatuoleilla ja tietenkin myös viihde-elektroniikalla. Nyt Lexani Motorcars -niminen yritys on esitellyt osaamistaan.

YouTube
YouTube

Lexani Motorcars on rakentanut Cadillac Escaladen matkustamosta todellisen luksushuoneen, jossa on kahden mukavan penkin lisäksi runsaasti nykypäivän teknologiaa. Merkittävässä osassa on esimerkiksi 48-tuumainen 4K-tarkkuuteen kykenevä kaareva televisio. Luonnollisesti myös tämän kotiteatterin äänentoisto on huippuluokkaa. Auton hintaa ei ole vielä paljastettu.

YouTube
YouTube

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.