Eminem järkytti faninsa elokuvassa: ”Olen homoseksuaali”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin elokuva The Interview sai ensi-illalleen historiallisen näyttävän mainoskampanjan, kun Sony ja Yhdysvaltojen viranomaiset presidentti Barack Obamaa myöden kommentoivat elokuvaa ja väittivät Pohjois-Korean olevan Sonyyn kohdistuneen hakkeroinnin kohteena.

YouTube
YouTube

Sony perui elokuvan julkaisemisen, mutta jo muutaman päivän päästä elokuva kuitenkin julkaistiin katsojien saataville useissa elokuvateattereissa ja verkossa. Yksi elokuvan kohtauksista on nyt aiheuttanut melkoisen kohun ja mielipahaa räppäri Eminemin fanien keskuudessa. Suosikkiräppäri nähdään nimittäin esittämässä elokuvassa itseään ja kertoo James Francon roolihahmon haastattelussa olevansa homoseksuaali.

– Kun sanon asioita homoista tai kun ihmiset luulevat sanoituksiani homofobisiksi, teen niin vain koska olen itse homoseksuaali, Eminem toteaa elokuvan haastattelussa.

Vaikka kyseessä on hyvin suurella todennäköisyydellä vain elokuvaa varten tehty vitsi, ovat monet räppärin miesfanit ottaneet sen raskaasti. Homohuumori oli ilmeisesti Eminem-fanien mielestä hieman turhan ronskia.