Happy-hitti soitettiin viinilaseilla ja paistinpannulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pharrell Williams on ollut kuluvan vuoden ajan runsaasti esillä mediassa Happy-hittinsä ja Girl-albuminsa myötä. Happy-kappaletta on varioitu ahkerasti eri yhtyeiden toimesta, mutta nyt vuoronsa saa kekseliäs kodin astioilla soitettu versio.

YouTube
YouTube

Dan Newbie -niminen mies soittaa suositun kappaleen viinilaseilla ja paistinpannuilla, eikä musiikkia kuunnellessa voi erehtyä mitä biisiä videolla paukutellaan. Viinilasin sisällä oleva neste määrittää soitettavan sävelen korkeuden. Happy on Itse ilkimys 2 -elokuvan soundtrackilta löytyvä iloinen laulu, joka on saavuttanut listojen kärkisijoja jo viime vuonna muualla Euroopassa, mutta rantautunut tänä vuonna myös Suomeen.

Miehen ikään ehtinyt 40-vuotias Pharrell Williams on tuttu nimi musiikkipiireistä, sillä hän on ollut mukana useilla eturivin artistien kappaleilla. Hän on kirjoittanut ja tuottanut musiikkia muun muassa Snoop Doggille ja Britney Spearsille. Hän teki taannoin musiikkialan historiaa esittämällä verkossa ensimmäisen kerran maailmassa vuorokauden ympäri kestävää musiikkivideota.