Jack Daniels antoi pojalleen nimeksi Jim Beam

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten nimeäminen erilaisten tuotteiden perusteella ei ole maailmalla kovin harvinaista, mutta harvinaista on sen sijaan, että brändin nimen perusteella nimetty isä jatkaa perinnettä ja antaa samanlaisen nimen omalle jälkikasvulleen. Näin on nyt tapahtunut eräässä amerikkalaisperheessä.

31-vuotias Jack Daniels Leathers sai aikoinaan toisen etunimensä alkoholijuoman mukaan, koska vanhemmat halusivat Huffington Postin mukaan ärsyttää omia vanhempiaan. Nyt Jack ja hänen 23-vuotias vaimonsa Lydia ovat päättäneet jatkaa perinnettä edelleen ja nimenneet poikansa niin ikään alkoholijuoman mukaan.

14. marraskuuta syntyneestä pojasta tuli lopulta Jim Beam Leathers maineikkaan amerikkalaisen bourbon-viskimerkin mukaan. Pariskunta kertoi lehdelle, että pojan nimi valittiin aikoinaan jo heidän ensimmäisillä treffeillään. Silloin päätettiin myös, että mahdollinen toinen poikalapsi tulee saamaan nimen Evan Williams Leathers samoilla perusteilla. Tytöstä taas tulee Sherry.