Lehmästä tuli vaatemalli – haastaa suosiossa supermallit

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hyväntekeväisyysjärjestö Send A Cow on valinnut joulukampanjansa mannekiiniksi Gloria-lehmän. Söötin kotieläimen päälle on puettu valtavan suuri jouluaiheinen villapaita ja lehmä poseeraa näyttävästi kameralle. Villapaidassa esiintyvä lehmä on saanut maailmanlaajuista näkyvyyttä.

Hyväntekeväisyysjärjestö mainosti Glorian avulla joulukatalogiaan, josta sai tilata joululahjoja afrikkalaisille vähäosaisille. Katalogista sai muun muassa tilata ja lahjoittaa kyläläisille vihanneksia, vesisäiliöitä, vuohia, aaseja, kanoja ja lehmiä. Muutamalla eurolla sai lahjoittaa köyhiin maihin joululahjan, josta koko yhteisö hyötyy. Suomessa samanlaisia lahjoituksia voi tehdä yhä näin joulun jälkeenkin World Vision -organisaation kautta.