Mopsi-koira on pukeutumisen mestari – nousi Instagram-tähdeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Yhdysvaltain Nashivillestä kotoisin olevasta Doug-mopsista, josta tuli Instagram-tilinsä ansiosta nettijulkkis. Nyt Doug on saanut kilpailijan Luchino Al Pacino -nimisestä mopsista, joka on valmis nousemaan koiramaailman uudeksi tähdeksi.

Lunchino Al Pacino tunnetaan Instagram-tilillään naamioitumisen mestarina. Koira nousi kuuluisuuteen, kun internetissä levisi kuva Lunchinosta kananaamari päässään. Sittemmin mopsi on nähty Instagramissa naamioituneena lukuisiksi erilaisiksi hahmoiksi vaatteiden, aurinkolasien ja naamareiden voimin.

When it's 39 degrees in NYC, your fur is frosty and your Uber driver says they don't do dogs please

Kuva, jonka Lucho Murray (@luchinoalpacino) julkaisi

Faux fur on fur on fur

Kuva, jonka Lucho Murray (@luchinoalpacino) julkaisi

99 problems but cookies ain't one

Kuva, jonka Lucho Murray (@luchinoalpacino) julkaisi

Fall reds and knitted turbans for the dog park today #fashionblog

Kuva, jonka Lucho Murray (@luchinoalpacino) julkaisi