Mies elää 14 kissapedon kanssa – hengenvaarassa joka päivä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Bowmansville Zoo -eläintarhassa työskentelevästä miehestä, jolla on lemmikkinään lähes täysikasvuinen tiikeri. Floridalainen Carl Bovard on kuitenkin laittanut vielä paremmaksi, sillä hän asuu yhteensä 14 kissapedon kanssa.

YouTube
YouTube

Carl Bovard ylläpitää Single Vision -järjestöä, jonka tarkoitus on lisätä ihmisten tietoistuutta uhanalaisista kissapedoista. Mies huolehtii tiikereistä, leijonista ja panttereista omalla kotitilallaan, jossa isot kissat elävät aitausten sisällä – ainakin suurimman osan ajasta. Suurikokoisin Carlin kissoista on yli 300 kiloa painava siperiantiikeri Sampson.

Floridalaismies tiedostaa isokokoisten kissapetojen kanssa elämiseen liittyvät riskit, mutta on toistaiseksi onnistunut välttymään tapaturmilta. Miehen arkeen päästään kurkistamaan Youtuben Barcroft TV -kanavan videolla. Siinä hänet nähdään muun muassa ruokkimassa petoja raa-alla lihalla, jota kuluu viikottain lähes 700 kiloa.