Tyttöystävä kiinni pettämisestä – poikaystävä erosi eeppisen tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Darryl-niminen nuori mies sai tietää poikkeuksellisella tavalla tyttöystävänsä Nicolen pettäneen häntä useiden eri miesten kanssa. Tyttöystävän ollessa Taylor Swiftin konsertissa mies huomasi keittiössä Cheerios-aamiaismurolaatikon, vaikka Nicole ei voi syödä gluteenia.

YouTube
YouTube

pettaminen28122014

Muropaketti oli siis täytynyt olla jollekin toiselle henkilölle, sillä Darryl itse ei ollut niitä syönyt. Niinpä nuori mies murtautui Nicolen Facebook-tilille, josta hän sai tietää rakkaansa pettäneen häntä kuuden eri miehen kanssa. Tiedosta suivaantuneena mies pyysi nettikäyttäjiä tekemään videon, jolla hän voisi paljastaa koko asian.

Pian räppäri Mac Lethal lähetti videon, joka oli loistava vastaus uskottomuuteen. Parin suhde loppui tietenkin välittömästi, mutta suivaantunut tyttöystävä haastoi Darrylin oikeuteen videon vuoksi. Asiaa tullaan siis mahdollisesti käsittelemään vielä leivättömän pöydän ääressä.

PÄIVITYS: Tyttöystävän oikeusjutun takia alkuperäinen video ja sen kopioita on poistettu YouTubesta.