Vanhusten hervottomat paitavalinnat: ”Vihaan kaikkia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pullantuoksuisella mummolla on yllään puolihame, valkoinen paita, virkattu liivi ja koko asun päällä tietysti essu. Vai onko sittenkään? Verkossa on julkaistu kuvia vanhuksista, joiden yllä olevat paidat saavat nauruhermot hersymään.

Imgur
Imgur

Tekstipaitoihin pukeutuneet tervaskannot eivät välttämättä itsekään ymmärrä mitä heidän paidoissaan lukee, tai sitten he eivät kertakaikkiaan välitä. Siitä huolimatta Reddit-sivustolla julkaistu kuvakollaasi on hauska ja saa hymyn huulille. Hupaisat vaatteet eivät sovi pikkusieluisten ja herkkänahkaisten katseltavaksi, sillä osa vaatekappaleista sisältää hyvin hurttia huumoria.

Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur