Karu löytö muovikorista maantiellä – 7 koiranpentua jätetty kuolemaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirien kaltoinkohtelu on asia, jota on vaikea ymmärtää. Siitä huolimatta maailmalta kantautuu usein tietoja uskomattomista heitteillejätöistä ja vielä rajummista tapauksista. Nyt Britanniassa ohikulkija on löytänyt maantien vierelle jätetystä muovikorista seitsemän koiranpentua – yhä juuri ja juuri elossa.

Splash
Splash

Surreyn Chertseyssa tehdyssä löydössä ohikulkija sattui paikalle kreivin aikaan, sillä ilman ulkopuolista apua ne olisivat todennäköisesti menehtyneet syrjäisen tien laidalle. Nyt nälkäiset ja kylmettyneet koiranpennut toimitettiin kuitenkin nopeasti Battersea Dogs and Cats Home -eläinhoitolaan.

Henkilökunta kertoi Splasn Newsille, että koiranpennut olivat mahdollisesti olleet myynnissä joululahjoiksi, mutta eivät menneet kaupaksi ja ne jätettiin oman onnensa nojaan. Koiranpennuille haetaan parhaillaan uusia koteja.