46-vuotias Täydellinen nainen upea näky – parikymppisen bikinivartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frasier-tähti Kelsey Grammerin ex-vaimo Camille Grammer on saavuttanut julkisuutta tähdittämällä Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjaa. 46-vuotias kotirouva onnistuukin usein esiintymään edukseen punaisella matolla ja uimarannoilla osin hänen taannoin hankkimiensa silikonirintojen ansiosta.

Splash
Splash

Tällä kertaa vaaleaverikkö on bongattu lomailemassa Havaijin maisemissa, jossa kaunotar nautiskeli auringosta ja rantaelämästä tuttuun tapaansa bikineissä.

Camille ja Kelsey Grammer olivat naimisissa 14 vuoden ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2011 muun muassa seksin puutteen aiheuttamien ongelmien takia. Nykyään Kelsey Grammer on naimisissa 25 vuotta nuoremman lentoemännän Kayte Walshin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash