Isä piirtää pikkutytön hervottomat lausahdukset kuviksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset sanovat välillä asioita vähän hassusti ja ilmaisevat itseään joskus sanallisesti hieman väärin. Yksi kolmevuotiaan tytön isä on alkanut kuvittaa tyttärensä sanomia asioita kuviksi ja julkaissut niistä jo kaksi kirjaa. Martin Bruckner jakaa tekemiään kuvia Sphaghetti Toes -nimisellä verkkosivustolla.

Kuvissa komeilee hänen Harper Grace tyttärensä sanomat tai hänelle sanotut asiat kuviksi piirrettynä. Sivusto on perustettu vuosi sitten, kun tytär oli kaksivuotias. Spaghetti Toes -sivuston idea on se, että kuvat näyttävät, mitä hölmöyksiä kaksivuotias lapsi on sanonut.

Vuoden jälkeen kuvien perusidea on säilynyt samana, vain Harper-tyttö on kasvanut vuodella. Lasten maailma on ihmeellinen ja kuvat demonstroivat sen upeasti. Kuvissa on esimerkiksi tuhoon tuomittua omenamehua, monstereita, jotka eivät halua harjata hiuksiaan sekä supersankareita vessassa.

Julkaisu käyttäjältä Spaghetti Toes.

Julkaisu käyttäjältä Spaghetti Toes.

Julkaisu käyttäjältä Spaghetti Toes.

Julkaisu käyttäjältä Spaghetti Toes.

Julkaisu käyttäjältä Spaghetti Toes.

Julkaisu käyttäjältä Spaghetti Toes.

Julkaisu käyttäjältä Spaghetti Toes.

Julkaisu käyttäjältä Spaghetti Toes.