Jodie Marsh viettää rantalomaa Barbadoksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittijulkkiksista kaikki eivät välttämättä päädy Suomessa huomion keskipisteeseen. Tällainen hieman tuntemattomampi tapaus voi olla realitytähti Jodie Marsh. Nainen tunnetaan omassa maassaan Big Brother -ohjelmasta, omista realitysarjoista ja kehonrakennuksesta.

Sporttinen povipommi lomailee parhaillaan Barbadoksella, jossa hänet kuvattiin tänään paistattelemassa päivää jättisilikoneineen.

Stara on raportoinut vuosien mittaan Jodie Marshin elämän käänteistä. Neito puhuu suorasukaisesti muun muassa seksielämästään. FHM, Loaded, Nuts ja Zoo-lehdissä usein esiintyvä julkkis oli alun alkaen kolmossivun tyttö, mutta Totally Jodie Marsh -realitysarja teki hänestä tähden. Viime vuosina hän on menestynyt erinomaisesti kehonrakennuskilpailuissa.