Mark Wahlbergin uikkarit pettivät rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja tuottaja Mark Wahlberg on paljastanut haluavansa työskennellä tulevaisuudessa vapaaehtoisena poliisina. Mies on haaveillut poliisiopintojen suorittamisesta jo useita vuosia, mutta ei ole voinut tavoitella unelmiaan, koska hänellä on rikosrekisteri.

Parhaillaan Wahlberg ja hänen vaimonsa Rhea Durham lomailevat jälkikasvunsa kanssa Barbadoksella. Eilen Markilla meni meren aalloissa niin lujaa, että yllättäen hänen uimahousunsa pettivät ja valahtivat liian alas paljastaen rekkamiehen hymyn. Mies itse tyytyi nauramaan tapahtuneelle.

Vuonna 1988 Mark Wahlberg tuomittiin pahoinpitelystä, jossa uhri menetti näkönsä toisesta silmästä. Näyttelijä oli vankilassa 45 päivää ja sen jälkeen hän pääsi ehdonalaiseen. Taannoin Walhberg anoi rikosrekisterinsä armahtamista, jotta voisi liittyä Los Angelesin poliisivoimiiin ja työskennellä tulevaisuudessa vapaaehtoisena. Näyttelijä on kertonut olevansa lakia kunnioittava kansalainen, joka haluaa mahdollisuuden tehdä hyväntekeväisyyttä vapaaehtoisena poliisivirkailijana.