Mies järjesti yllätyskosinnan – tyttöystävän hysteriakohtaus yllätti kaikki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulun jälkeen on mukava muistella, mitä kaikkea tulikaan saatua lahjaksi. Eräs nainen sai lahjaksi mieheltään kosinnan, jonka pariskunta tulee varmasti muistamaan ikuisesti. Videolla nainen avaa mieheltään saamaansa pakettia.

YouTube
YouTube

Paketin päällä on ohje, joka kehottaa naista seuraamaan vihjeitä yksi kerrallaan nähdäkseen, mikä itse lahja on. Nainen nostelee laatikosta puisia kirjaimia. Hän arvaa kirjaimien muodostaman kysymyksen jo ensimmäisen sanan jälkeen ja alkaa itkemään onnesta.

Mies pyytää naista seisomaan, että mies voi polvistua hänen eteensä. Nainen itkee niin hysteerisesti, että hänen jalkansa pettävät alta. Naisen reaktio kosintaan on todella vertaansa vailla ja videon perusteella voisi päätellä, että tämä oli mieluisin joululahja tänä vuonna.