Mies löysi keittiöstä opossumin – röyhkeydellä ei rajaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen mies huomasi keittiöönsä ilmestyneen kutsumattomia vieraita. Talon asukkaat olivat illan hämärtäessä avanneet keittiön ikkunat ja ruoan tuoksu oli houkutellut paikalle nälkäisen pussirotan. Ilmestyksestä huvittunut asukas päätti kuvata videolle opossumin puuhat.

YouTube
YouTube

Hauskalla videolla pussirotta mutustaa pöydältä varastamaansa leivänpalaa kaikessa rauhassa. Vaikka talon asukas yrittää houkutella sitä liikkumaan kohti avonaista ikkunaa, ei ruokaileva rotta liikahdakkaan toivottuun suuntaan. Karvainen tunkeilija ei näytä ymmärtävän asukkaan vinkistä, että sen läsnäolo ei ole toivottua.

Lopulta asukki otti käteensä puisen kauhan ja alkoi ohjata opossumia kohti avonaista ikkunaa. Vastahakoisesti pussirotta löntysti kohti ikkunan rakoa. Asukkaat onnistuivat lopulta häätämään karvaisen tunkeilijan ikkunasta ulos. Pihalle häädetty opossumi ei kuitenkaan aikonut pitää kiirettä lähtemisensä suhteen vaan se jäi näyttävästi syömään varastamaansa leipää asukkaiden ikkunan taakse.