Orlando Bloom paidattomana rannalla – miljoonien naisten päiväuni esitteli uuden rakkaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Hobbit -elokuvan tähti Orlando Bloom on viime aikoina yhdistetty useisiin julkkisnaisiin, kuten Selena Gomeziin ja Margot Robbieen. Nyt hänet on kuitenkin ikuistettu lomallaan yhdessä vaalean kaunottaren kanssa, ja silminnäkijöiden mukaan he näyttivät läheisiltä.

Orlando ja kaunis seuralainen viettävät parhaillaan joulun ja uudenvuoden välipäiviä Cancunin lomakohteessa, jossa he viihtyivät eilen hyvin rannalla. Orlando käväisi myös meren aalloissa esittelemässä miljoonien naisten ihailemaa vartaloa.

Orlando Bloomilla ja Margot Robbiella on huhuttu olevan säpinää siitä lähtien, kun tähdet nähtiin suutelemassa The Golden Globes -juhlien jatkoilla. Pari on pitänyt yhteyttä toisiinsa, mutta eivät ole alkaneet tapailla. Robbien on kerrottu olevan Bloomista kiinnostunut, joten ehkä heidät vielä nähdään treffailun merkeissä. Orlando Bloom on yhdistetty viime aikoina myös Selena Gomeziin, sillä heidät nähtiin taannoin yhdessä Los Angelesin LAX-lentokentällä, ja parilla epäiltiin olevan sutinaa jo viime keväänä. Orlando matkusti Selenan kanssa Kanadaan, jossa molemmat aikovat osallistua We Day -tapahtumaan.