Rihanna riisui kaiken – julkaisi alastonkuvan Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rihannan fanit ovat odottaneet laulajan uutta levyä kuin kuuta nousevaa, ja äskettäin fanit saivat ilouutisen. Rihanna vahvisti nimittäin ryhtyneensä työstämään uutta levyään ja jakoi Instagramissa lyhyen näytteen aikaansaannoksestaan. Nyt poptähti on julkaissut sosiaalisessa mediassa alastonkuvansa.

sun set

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika badgalriri (@badgalriri)

Kuvassa Rihanna nousee uima-altaasta alastomana selin kameraan pyyhe kädessään. Vastavaloa tuottava aurinko sumentaa hieman kuvaa, mutta alastomuus näkyy kuitenkin selvästi. Samalla Rihanna julkaisi myös bikinikuviaan.

Poptähti keskittyi taannoin roolisuoritukseensa uudessa animaatioelokuvassa Home – Vihdoin kotona. Rihanna on yksi elokuvassa työskennelleistä ääninäyttelijöistä. Elokuvassa nähdään myös Rillit huurussa -televisiosarjasta tunnettu Jim Parsons. Kaksikko ystävystyi elokuvaa tehdessä ja Rihanna jakoi sosiaalisessa mediassa hauskan videon, jossa hän opettaa Parsonsia ottamaan selfien itsestään. Elokuva saa ensi-iltansa alkuvuodesta 2015.

@mdollas11 rihpost

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Christmas in Barbados

Fotka zveřejněná uživatelem badgalriri (@badgalriri),