United Airlines jätti koiran puoleksi tunniksi kaatosateeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twitterissa leviää parhaillaan twiitti, jossa on kuva siitä, miten koira on jätetty yksin ulos sateeseen lentokentällä. Kuvassa koira oli pienessä kantokopassa lentokoneen ulkopuolella ja kärsi kaatosateessa yli puoli tuntia, vaikka tilanteen nähneet matkustajat hälyttivät lentokentän henkilökuntaa useaan otteeseen paikalle.

Laulaja-lauluntekijä Sia on pöyristynyt siitä, miten United Airlines kohtelee rakkaita lemmikkejämme, minkä vuoksi hän on alkanut julkisesti boikotoimaan lentoyhtiötä. United Airlines oli vastannut twiitin syytöksiin kylmästi takaisin, että sää voi aina muuttua ja ehkä eläimen ulosjättöhetkellä taivas oli selkeä.

Tapaus ei ole suinkaan ensimmäinen, jossa kerrottaisiin United Airlinesin kohtelevan eläimiä huonosti. Stara on aiemmin uutisoinut, miten kyseisen lentoyhtiön rajussa käsittelyssä on kuollut kaksi koiraa. Aiemmissa tapauksissa kuolinsyiksi todettiin kummankin koiran kohdalla sydänkohtaus. Selvittelyn jälkeen kävi kuitenkin ilmi, että koiria oli pidetty kuumassa huoneessa ilman luvattua ilmastointia.