Uusi maailmanennätys: Hengittämättä veden alla 22 minuuttia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanskalainen Stig Severinsen on tehnyt Guinnessin maailmanennätyksen pidättämällä hengitystään veden alla huikeat 22 minuuttia. Tätä ennätystä edeltävä ennätys, 20 minuuttia ja 10 sekuntia, oli myös Severinsenin nimissä. Severinsen on tutkinut hengittämistä ja haluaa auttaa muita parantamaan heidän elämänlaatuaan hengittämällä oikein.

YouTube
YouTube

Hän on julkaissut Breathology-nimisen kirjan, jossa hän kehottaa ihmisiä herättämään sisäiset delfiininsä ja sukeltamaan sisälleen hengitystä pidättäen, minkä jälkeen he saavat kokea todellisen vapauden. Stig Severensen kertoo Huffington Post Liven mukaan, että hänen hengitystekniikkaansa noudattamalla ihmiset voivat parantaa elämänlaatuaan, edistää terveyttään sekä vähentää stressitasojaan.