89-vuotias kertoi todella härskin vitsin – poika kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhuksia saatetaan pitää usein konservatiivisina ja vanhanaikaisina ihmisinä, joiden vitsit ja huumorintaju ovat samaa luokkaa. Nyt eräs vanhus todistaa kyseisen uskomuksen kuitenkin vääräksi kertomalla pojalleen videolla todella tuhman vitsin.

YouTube
YouTube

Geoff Fox vei isänsä jäätelölle, mikä muistutti vanhusta eräästä hauskasta vitsistä. Hän päätti kertoa sen pojalleen, joka kuvasi koko tarinan videolle. Vitsissä on pitkähkö alustus, jonka isä kertoo huolellisesti.

Tarinan lopun käänne on hauska ja poika nauraa sille yllättyneesti isänsä kanssa. Geoff Fox kertoo isänsä olevan 89-vuotias. Vaikka vuosia onkin kertynyt tälle miehelle jo komea lukema, huumorintaju on säilynyt veitsenterävänä.