Hurjapäinen stuntti Venäjällä – auto veti lumilautailijaa kaupungilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäjällä Voronezhin kaupungissa on kuvattu videolle hurja stuntti, jossa nuori lumilautailija taiteilee lautansa kanssa keskellä liikennettä. Lautalijan pitää vauhdissa edellä kaasutteleva auto ja tempaus on päätetty suorittaa tavallisella autotiellä.

YouTube
YouTube

Nuorten venäläisten tempussa on kaikki katastrofin ainekset. Liikenteessä sattuva odottamaton tilanne olisi hyvin voinut koitua lumilautailjan kohtaloksi. Videon kuvanneet kaverukset kuitenkin vain hymähtelivät hurjapään taidonnäytteelle auton hinatessa lautailijaa perässään.

Videon loppusekunneilla horjuva lautailija menetti tasapainonsa ja kaatui. Onneksi liikenteessä ei ollut muita autoilijoita, sillä kaatunut lumilautailija ei todennäköisesti onnistuisi väistämään takaa tulevaa liikennettä ajoissa. Lumilautailija selvisi tällä kertaa uhkarohkeasta stuntistaan muutamalla mustelmalla.