Hups, televisiokaunotar rinnat paljaana pakkasessa – talvikuva oli liikaa Instagramille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen koomikko, kirjailija ja televisiotähti Chelsea Handler tunnetaan suorasanaisuudestaan ja vahvoista mielipiteistään. E!-televisiokanavalla omaa Chelsea Lately -ohjelmaansa emännöivä kaunotar pistää julkkisvieraansa koville suorilla kysymyksillään.

Instagram
Instagram

Viime aikoina Chelsea Handler on ollut tiuhaan tahtiin otsikoissa myös vilautteluharrastuksensa merkeissä. Tähti on nimittäin julkaissut Instagramissa toistuvasti kuvia, joissa hän paljastaa enemmän kuin kuvapalvelun säännöt sallivat. Tuoreimmassa otoksessaan koomikko poseeraa lumisissa ja kylmän näköisissä maisemissa yläosattomissa kuin siinä ei olisi mitään ihmeellistä. Kuva katosi Handlerin Instagram-tililtä varsin nopeasti.