Mies rysän päältä kiinni – katto romahti naisten varastettujen alusvaatteiden painosta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Yulinista kotoisin oleva mies on jäänyt kiinni naisten alusvaatteiden varastamisesta. Vuosien ajan kerrostalon asukkaat ovat valitelleet sitä, että pyykkinaruilta katoaa etenkin naisten alusvaatteita. Nyt oudoille katoamisille on selvinnyt syy.

Twitter
Twitter

Kiinalainen mies jäi kiinni tekosistaan, kun kerrostalossa sijaitsevan asunnon kattopaneeli romahti alas. Katon sisältä paljastui tuhansia rintaliivejä. Mies on tunnustanut kuulusteluissa, että hän on varastanut alusvaatteet. Miehen kummallisesta mieltymyksestä on vuosien varrella muodostunut pakkomielle.

Varas kertoi, että hän on usein murtautunut asukkaiden asuntoihin, jotta hän voisi varastaa heidän alusvaatteitaan. Mies kertoi, että alusvaatevarkaissa on käyty muissakin taloissa kuin vain omassa taloyhtiössä. Naapuritalojen naisasukkaat ovat myös menettäneet rintaliivejään kiinalaiselle miehelle. Alusvaatteista addiktoitunut mies on kertonut, että tuhansia rintaliivejä sisältävä saalis on parin vuosikymmenen varastelun tulos.