Kim Kardashian ei hymyile – iloiset ilmeet aiheuttavat ryppyjä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian on paljastanut syyn sille, miksi hänet nähdään vain harvoin hymyilemässä tai nauramassa. Neitokainen on nimittäin havainnut, että iloisten ilmeiden esittäminen aiheuttaa hänen kasvoihinsa ryppyjä.

See I do smile… even laugh on occasion. Not too often though because it causes wrinkles @shammaurice

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Tähtösen mukaan on kasvot pysyvät paljon nuorempina, jos hän välttelee ilmeilyä. Tavallista elämää rajoittavasta metodistaan huolimatta neitonen ei ole halunnut antaa itsestään liian vakavaa kuvaa ja hän on suostunut nauramaan yhteiskuvassa ystävänsä kanssa.

Jotta Kardashianin fanit näkisivät, että hän osaa myös välillä nauraa, on kuva jaettu sosiaalisessa mediassa. Vakavakasvoinen tähtönen on äskettäin kertonut Us Weekly -lehdelle, että hän on löytänyt aviomiehensä Kanye Westin kanssa unelmien asunnon ja molemmat pääsevät vihdoin muuttamaan pois äiti Kris Jennerin nurkista.

Kim on ollut perheineen onnellinen uuteen kotiin muuttamisesta. Vakavasta ilmeestään huolimatta tähtösellä on ollut paljon aihetta iloon ja hymyilyyn, vaikka hän ei olekaan sitä esittänyt. Perheenäiti Kris Jennerin onneksi tytär ei muuta kauas kotoa, sillä Kimin ja Kanyen uusi talo on saman kadun varrella kuin hänen asuntonsa.