Mies kiinni pettämisestä – sai tyrmistyttävän joululahjan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikkien tulisi tietää, että pettämisestä jää aina kiinni tavalla tai toisella. Sosiaalisessa mediassa olemme nähneet petetyksi tulleiden mitä mielenkiintoisimpia suhtautumisia puolisoihinsa, jotka ovat jääneet kiinni.

Twitter
Twitter

Tässä yksi jouluinen tapa käsitellä asiaa, kun eräs nainen kääri todisteet miehelleen joululahjaksi. Nainen on jakanut twitter-tilillään kuvia siitä, miten hän sai miehensä kiinni pettämisestä. Nainen näki miehensä Facebookista, miten tämä oli jutellut muiden naisten kanssa. Nainen otti keskusteluista ruutukaappauksia ja tulosti kuvat. Hän paketoi tulosteet nätisti joulupaperiin ja antoi paketit miehelleen lahjaksi.

Mies kiitteli tyttöystäväänsä lahjasta, mutta hän ei tiennytkään, mitä paketin sisältä oli paljastumassa. Nainen on ottanut miehestään kuvia paketinavaamishetkellä ja tuntenut varmasti jonkin verran tyytyväisyyttä, kun sai miehensä vastuuseen tekosistaan.