Mies myi vanhan sänkynsä – kissa katosi mukana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Portlandista kotoisin oleva mies oli muuttamassa yhteen tyttöystävänsä kanssa. Yhteenmuutossa tarpeettomaksi jäänyt sänky löysi uuden omistajan osta- ja myy-palstan kautta. Mies oli valmistellut kauppatavaran valmiiksi noutoa varten ja sänky lähti ostajan matkaan kiinnitettynä auton katolle.

YouTube
YouTube

Pian kaupanteon jälkeen mies huomasi, että hänen tyttöystävänsä kissaa ei näkynyt missään. Etsimisen jälkeen mies alkoi huolestua ja ilmoitti tyttöystävälleen, että Camo-kissa on kateissa. Pian miehelle selvisi, että kissa on usein piilotellut sängyn rungon sisällä ja todennäköisesti päätynyt sängyn uudelle omistajalle.

Metro-lehden mukaan mies tavoitti sängyn uuden omistajan, mutta kissaa löytynyt mistään. Pariskunta huolestui kissasta entistä enemmän, sillä vaikutti siltä, että kissa oli livahtanut karkuun kesken ajomatkan. Mies on jakanut sosiaalisessa mediassa ja osta- ja myy-palstoilla Camon katoamisilmoituksia.

Myös paikallinen uutistoimisto kertoi jouluna lähetyksessään kadonneesta kissasta. Laajan uutisoinnin jälkeen sana on levinnyt ympäri osavaltiota. Mies on luvannut kissan löytäjälle palkkioksi sänkykaupasta saamansa rahat. Toivottavasti pariskunta saa pian seikailulle lähteneen viirusilmänsä takaisin.