Nainen heitti poliiseille makkaraa ja pekonia: ”Jumala käski syöttää siat”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Massachusettsilainen Lindsey McNamara pidätettiin, koska hän heitti makkaroita ja pekonia Framinghamin poliisilaitokselle. McNamara istui oikeudessa perjantaina syytetyn penkillä, jossa hänelle annettiin mahdollisuus selittää tekonsa.

YouTube
YouTube

Nainen kertoi, että Jumala käski hänen tehdä niin. Hän oli kertomansa mukaan vain totellut käskyä ja kävellyt poliisilaitokselle eväät mukanaan.

– Jumala sanoi minulle, että sinun pitää syöttää siat. En tiedä mitä tässä tapahtuu. Uskon, että joku yrittää lavastaa minut, McNamara selittää oikeudessa Media Ite -kanavan mukaan.

Nainen oli saapunut poliisilaitokselle donitsirasia käsissään. Hän oli kävellyt suoraan infotiskille, jossa virkailija oli tervehtinyt häntä. Yllättäen 24-vuotias McNamara alkoikin heittää tiskille makkaroita ja raakaa pekonia. Poliisilaitos ja tuomari ovat huolissaan naisen mielenterveydestä.