Hervoton näky: Nainen yritti tankata huoltoasemalla – ei mennyt jakeluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autojen tankkaajat joutuvat ajoittain miettimään pariinkin kertaan kummalla puolella autoa tankki sijaitsee, jos auto ei ole oma ja jos tankin puolta ei kerrota selkeästi mittariston yhteydessä. Joskus tankin puoli on tiedossa, mutta silti tankkaus osoittautuu ylivoimaiseksi.

YouTube
YouTube

Näin on nyt käynyt eräälle keski-ikäiselle naiselle, joka huomasi ensimmäisellä yrityksellä, että tankki oli väärällä puolella. Niinpä hän hyppäsi uudelleen rattiin ja ajoin autonsa mittarin toiselle puolelle. Jostain syystä tankki oli edelleen auton toisella puolella. Tätä jatkui useita kertoja, kunnes nainen viimein huomasi kääntää autonsa ympäri samalla puolella mittareita.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.