Onnibus aloittaa uuden Helsinki-Tampere-Vaasa -reitin

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kovassa nosteessa oleva halpalinja-autoyhtiö Onnibus kertoo laajentavansa pian reittivalikoimaansa kovasti toivotulle reitille Helsingistä Vaasaan. Uusi reitti käynnistetään jo ensi maanantaina 5. tammikuuta.

Uusi reitti ajetaan peräti kuudesti päivässä, kolme kertaa suuntaansa. Helsingistä Vaasaan Onnibus ajaa Tampereen, Parkanon, Jalasjärven ja Seinäjoen kautta. Juuri nyt ostettaessa bussilippu Helsingistä Vaasaan 5.1.2015 kello 07:20 lähtevällä vuorolla maksaa yhdeksän euroa ja samana iltana kello 23.00 lähtevällä vuorolla yhden euron. Matka-aika on nopeimmillaan kuusi tuntia.

Onnibus perustettiin vuonna 2012 ja tuli pian tunnetuksi siitä, että perinteiset linja-autoyhtiöt pyrkivät kaikin keinoin vaikeuttamaan yrityksen liikennöintiä. Esimerkiksi Tampereella Onnibusia ei aluksi päästetty lainkaan linja-autoasemalle, vaan sen piti liikennöidä Hervannasta käsin.

Yhtiöllä on kalustossaan uusia kaksikerroksisia AstroMega-busseja, joissa on WLAN-nettiyhteydet ja sähköpistokkeet jokaiselle matkustajalle. Onnibus ilmoitti juuri tilanneensa Suomeen 20 uutta linja-autoa.