Pomo antoi työntekijälle lahjaksi silikonirinnat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teksasilainen Bikinis Sports Bar & Grill -ravintola on tunnettu vähäpukeisista tarjoilijoistaan. Paikan omistaja Doug Guller otti osaa Pomo Piilossa -nimiseen televisio-ohjelmaan. People-lehden mukaan Guller palkitsi ohjelman lopussa yhden työntekijöistään aika epätavallisella lahjalla, rintojen suurennusleikkauksella.

Pomo Piilossa -ohjelmassa työpaikkojen johtajat naamioidaan erinäköisiksi ja he esittävät tavallisia työntekijöitä saadakseen selville, miten heidän yritystensä eri toimipaikoilla oikeasti sujuu. Yhdessä jaksossa mukana oli Doug Guller, joka naamioitiin Bikinis Sports Bar & Grill -ravintolan työntekijäksi.

Ohjelman lopussa Guller palkitsi kolme työntekijää. Yksi työntekijä sai ison palkankorotuksen ja 10.000 dollarin matkan perheelleen. Kolmas sai kahdeksan prosentin palkankorotuksen, paremman vakuutuksen, hammaslääkärikulut maksuun tyttärelleen ja 10.000 dollaria auttamaan hänen perhettään muutossa.

Kolmas työntekijä, Grace, joka avoimesti vihaa pomojaan ja on irtisanottu ravintolasta neljästi, sai myös palkinnon. Guller lupasi tytölle, että ravintola maksaa hänelle rintojen suurennusleikkauksen sillä ehdolla, että Grace työskentelee moitteettomasti kuuden kuukauden ajan. Katsojat ovat olleet tämän jakson jälkeen raivoissaan tuotantoyhtiölle ja kanavalle, että tällaista ohjelmaa näytetään ja pitäneet Gulleria inhottavana sovinistina.