Raju nettihuijaus leviää: ”Hugh Hefner on kuollut”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefner täytti tänä vuonna 88 vuotta. Mies on järjestänyt Playboy-kartanoksi kutsutussa kodissaan vuosien aikana ikimuistoisia tapahtumia, ja miehen syntymäpäiviä juhlistettiin huhtikuussa arvatenkin näyttävällä tavalla.

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt viime päivinä huhuja, joiden mukaan Playboyn perustaja olisi kuollut. Koska Hugh Hefner lähestyy jo 90 vuoden ikää, monet luulivat uutisen olevan totta. Hugh Hefnerin väitettiin kuolleen jopa 159.000 Facebook-viestissä ja 1.800 Twitter-viestissä.

Huhut ovat kuitenkin tuulesta temmattuja, ja Hugh Hefner on edelleen elossa. Mies kumosi väitteet tyynesti ilmoittamalla Twitterissä, että Playboy-kartanon illan elokuvana nähdään Clint Eastwoodin ohjaama American Sniper.