Barack Obama halusi golfata – määräsi häät siirrettäväksi toisaalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Natalie Heimel ja Edward Mallue kutsuivat presidentti Barack Obaman häihinsä. Obama kieltäytyi kutsusta kohteliaasti muiden menojen vuoksi. Muutaman tunnin kuluttua Heimel ja Mallue saivat toisenkin kirjeen presidentin edustajalta, joka kertoi, että pariskunnan pitää siirtää hääpaikkaansa.

Twitter
Twitter

Presidentti haluaa golfata juuri tuona ajankohtana kyseisellä kentällä, jossa hääseremonian piti olla. Heimel ja Mallue ovat armeijan kapteeneja ja he ovat tavanneet Barack Obaman joitain kertoja. He päättivät kutsua presidentin häihinsä ja saivat kieltävän vastauksen juuri ennen hääharjoitusten alkamista.

Pariskunnan yllätykseksi he saivat presidentiltä myös toisen kirjeen heti hääharjoitusten päätyttyä. Kirjeessä heitä kehotettiin siirtämään hääseremonia golfkentältä jonnekin muualle, koska Obama haluaa golfata tuona päivänä samalla kentällä. Hääpaikan siirtokehotuksen saatuaan pariskunnalla oli enää vajaa vuorokausi suunnitella hääjuhla uudelleen johonkin toiseen paikkaan.

Bloombergin toimitus oli tiedottanut asiasta Valkoista taloa, minkä jälkeen presidentti soitti Heimelille hääpäivänä pahoitteluiden ja onnitteluiden kera. Morsian hyväksyi anteeksipyynnön. Pariskunta joutui joka tapauksessa siirtämään hääpaikkansa, että Obama pääsi golfaamaan lempiradalleen.