Beyonce lomaili Islannissa – bikinikuvia pakkasesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulun myötä useat supertähdet ovat paenneet kotimaidensa sääolosuhteita etelän lämpöön. Tämän myötä monien julkkisten Instagram-tilit ovatkin täyttyneet aurinkoisista bikinikuvista. Beyonce ja Jay Z päättivät kuitenkin viettää toisenlaista joululomaa.

Una foto pubblicata da Beyoncé (@beyonce) in data:

Tänä jouluna Beyonce ja Jay Z ottivat suunnakseen Islannin viettääkseen joulua talvisissa merkeissä. Beyonce on tyylilleen uskollisesta jakanut matkalta runsain määrin kuvamateriaalia Instagramissa. Kylmät sääolosuhteet eivät ole estäneet bikinikuvan ikuistamista, sillä yhdessä otoksessa laulajatar poseeraa paljun veden lämmössä.

Beyonce päätyi taannoin otsikoihin Mitsou-nimisen unkarilaislaulajan nostettua tähteä vastaan kanteen. Naisen mukaan Beyoncen Drunk in Love -nimisessä kappaleessa käytetään hänen ääntään luvattomasti. Mitsou vaatii Beyoncelta korvauksia luvattomasta käytöstä ja haluaa, että Drunk in Love poistetaan heti kaikesta jakelusta.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on