Jättihitti kertookin IKEA:n valaisimesta? Sekava mies iski myymälään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hauskoista parodiavideoistaan tunnettu Ryan James Yezak on lisännyt nettiin juhlapyhien kunniaksi videon, jossa Sian hitti Chadelier saa uuden tarkoituksen. Yezakin versiossa kappale kertoo Ikean uudesta juhlavasta kattokruunusta.

YouTube
YouTube

Hulvattomassa parodiassa pariskunta etsii Ikean huonekalumyymälästä juhlapyhien viettoon soveltuvia sisustuselementtejä. Myyjä saapui auttamaan paria tavaroiden valitsemisessa. Koska pariskunta ei vaikuttanut olevan tyytyväinen tavallisiin Ikean tuotteisiin, ehdotti myyjä heille uutta juhlavaa kattokruunua.

Ikean kattokruunun virkaa videossa toimitti tanssiva mies, jonka ylle oli puettu värivalot. Sian musiikkivideolla esiintynyttä tanssijaa muistuttava mies kirmaa ympäri Ikean myymälää. Miesten tekemästä parodiaversiosta tekee hauskan etenkin se, että video on kuvattu oikeiden asiakkaiden keskellä Ikean aukioloaikojen aikana.

Bloggaaja Perez Hiltonin mukaan miesten kuvaukset keskeytettiin toistuvasti ja heitä pyydettiin poistumaan Ikeasta. Miehet kuitenkin onnistuivat kuvaamaan videonsa loppuun ja poistuivat myymälästä aplodien saattamana. Koominen musiikkivideo jakaa iloista juhlamieltä, etenkin uuden vuoden viettoa silmällä pitäen.