Jodie Marsh ahtoi valtavat muotonsa bikineihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittijulkkiksista kaikki eivät välttämättä päädy Suomessa huomion keskipisteeseen. Eräs suomalaisille vielä hieman tuntemattomampi brittijulkkis on realitytähti Jodie Marsh, joka tunnetaan kotimaassaan Big Brother -ohjelmasta, omista realitysarjoista ja kehonrakennuksesta.

Sporttinen povipommi lomailee parhaillaan Barbadoksella, jossa hän on nyt ottanut aurinkoa ahdettuaan valtavat silikonirintansa bikineihin. Brittituristit olivat innoissaan tavatessaan julkkistähden, joka suostui heidän kanssaan kaiken lisäksi myös yhteiskuviin.

Stara on raportoinut vuosien mittaan Jodie Marshin elämän käänteistä. Neito puhuu suorasukaisesti muun muassa seksielämästään. FHM, Loaded, Nuts ja Zoo-lehdissä usein esiintyvä julkkis oli alun alkaen kolmossivun tyttö, mutta Totally Jodie Marsh -realitysarja teki hänestä tähden. Viime vuosina hän on menestynyt erinomaisesti kehonrakennuskilpailuissa.