Rillit huurussa -kaunotar kiistää nenäleikkauksen – kuva paljasti?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositusta Rillit huurussa -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Kaley Cuoco on äskettäin julkaissut kuvia Instagramissaan, jossa neitokainen valmistui nenäleikkaukseen. Näyttelijätär jakoi kuvamateriaalia myös leikkauksen jälkeisistä tuloksista.

Tähti vakuutti faneilleen, että leikkaus oli tarpeellinen eikä siihen liittynyt esteettisyyttä millään tavalla. Nyt osa faneista on kuitenkin alkanut epäillä tähtösen syytä leikkaukseen, sillä neitokainen on julkaissut netissä viestejä, joilla hän on ihannoinut plastiikkakirurgiaa ja sitä, kuinka leikkaukset ovat tehneet hänen elämästään paremman.

Cuocon sanomiset ovat aiheuttaneet paljon arvostelua ja kritiikkiä näyttelijätärtä kohtaan. Kaleyn suhtautuminen esteettisiin leikkauksiin on saanut monet arvostelijat leimaamaan tähtösen turhamaiseksi bimboksi. Tähtönen on ollut saamastaan kritiikistä niin tuohtunut, että hän poisti leikkauksiin liittyvät kuvansa Instagramista.

Daily Mail -lehden mukaan Cuoco on kokenut tulleensa väärinymmärretyksi ja neitokainen on ollut saamastaan kritiikistä hämillään. Tähtönen on ei ole kommentoinut kohua kuviensa poistamisen jälkeen. Kaley on päättänyt antaa kohun laantua ja hän on keskittynyt leikkauksesta toipumiseen.