Koira järsi petinsä rikki – syyllisemmän näköistä koiraa saa hakea

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen mies huomasi kotiin palattuaan, että häntä odotti siellä epämiellyttävä yllätys. Kämppäkaverin koira oli järsinyt oman koiranpetinsä hajalle ja sen palasia oli joka puolella. Kun mies sai siivottua koiran jäljet istahti hän sohvalle istumaan syyllisenä luimistelevan koiran viereen.

YouTube
YouTube

Mies on kuvannut hulvattoman videon syyllisen koiran kuulustelusta. Videolla mies kertoi koiralle, että kun sen omistaja tulee kotiin, aikoo hän kertoa mitä kotona on tapahtunut. Suloinen karvakuono näytti selvästi ymmärtävän mistä mies puhui, sillä se yritti anella mieheltä anteeksiantoa teolleen.

Koira lähestyi miestä ja meni halaamaan häntä ja yritti selvästi saada miestä leppymään tapahtuneesta. Koira aneli niin suloisesti, että miehelle oli varmasti haastavaa pitää pokkaa yllä. Söötti karvakuono esitti niin hellyttävän anteeksipyynnön, että koiralle vihoittelu olisi kenelle tahansa vaikeaa. Toivottavasti mies hyväksyi anteeksipyynnön eikä tehnyt koiran tempauksesta suurta numeroa sen omistajalle.