Kylie Jenner sai koiranpennun – perheen lemmikeillä synkkä historia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kardashian perheen nuorin tytär Kylie Jenner on saanut joululahjaksi koiranpennun. Tähtönen on lisäillyt innoissaan kuvia pienestä pennustaan Instagramiinsa hehkuttaen karvakuonon suloisuutta. On pennun kannalta toivottavaa, että Kylie sitoutuu koiransa hoitamiseen paremmin kuin hänen siskonsa.

Instagram
Instagram

Kardashian perheen koirilla on nimittäin tähän asti ollut synkkä historia. Lahjaksi saadut koirat on sijoitettu uusiin koteihin, sillä sisarukset eivät olekaan voineet huolehtia niistä. Vuonna 2013 Khloe Kardashian sai entiseltä aviomieheltään koiran lahjaksi. Huhujen mukaan Khloe kuitenkin antoi koiran pois ex-spaissari Mel B:lle, sillä hän ei voinut huolehtia siitä.

Samana vuonna Kendall Jennerin nähtiin ulkoiluttavan useasti tanskandogin pentua, mutta aloitettuaan mallinuransa on pentu hävinnyt kuvioista. Daily Mail -lehden mukaan Kendall sai koiran 18-vuotislahjaksi veljeltään Rob Kardashianilta. Koiran nykyinen omistaja on tuntematon.

Kim Kardashianin aviomiehellä räppäri Kanye Westillä on myös ollut aikoinaan lemmikkikissa, jonka nimi oli Mercy. Omistajan harmiksi valkoinen rotukissa menehtyi yllättäen sairastuttuaan vakavasti. Kylien suloisen koiranpennun lisäksi Kourtneyllä on lemmikkikissa. Toivottavasti lemmikit ovat tulleet perheeseen pysyvästi.