Laura Cremaschi Miamissa lekottelemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on maistuvan ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Tuoreehko italialainen mallitulokas Laura Cremaschi edustaa julkkiskaunottaria, ja heistäkin sitä kohutumpaa sarjaa.

Eilen Laura Cremaschi ikuistettiin monien muiden julkkistähtien tapaan Miami Beachilla, jossa hän viettää parhaillaan uudenvuoden vapaitaan. Toisin kuin Suomessa, Miamissa on upeat rantakelit, ja siten myös Laura kuvattiin esittelemässä bikinivartaloaan rannalla.

Suosittu Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschi vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon muuta tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.