Ravintoloilla hauska mainostaistelu Tampereella: ”Parhaat pihvit!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella vaihtuu jälleen tänä iltana vuosi poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaupungin ytimessä Ratinassa järjestetään tuttuun tapaan massiivinen uudenvuodenjuhla ja -ilotulitus. Samoissa maisemissa on parhaillaan käynnissä myös ruokaravintoloiden hauska kaksintaistelu.

Stara
Stara

Koskenrannassa jo muutaman vuoden ajan toiminut maineikas pihviravintola Stefan’s Steakhouse on mainostanut jo pitkään kaupungin parhaita pihvejään Tammerkosken kaiteessa olevalla banderollilla julkkiskokki Stefan Richterin kasvoilla. Mainoksessa Richter osoittaa sormella katsojaa – ja samalla kosken toisella puolella sijaitsevaa Miami-ravintolaa.

Stara
Stara

Nyt Miamin väki on keksinyt, että Richter onkin ilmeisesti koko ajan osoittanut sormella heitä ja tarkoittanut, että parhaat pihvit löytyvätkin kosken toiselta puolelta. Tilannetta hyödyntääkseen Miami on nyt julkistanut suurikokoisen banderollin, jossa kokit Mikko ja Matti vastaavat Stefan Richterille: ”Yes! How did you know…”. Jäämme odottamaan Stefan’s Steakhousen seuraavaa siirtoa.