Televisiohottis bikineissä – ei kyennyt olla kuvaamatta itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphyn tyttöystävänä pari vuotta sitten otsikoihin noussut kaunotar Rocsi Diaz on sittemmin ollut harvakseltaan viihdelehtien sivuilla, mutta paparazzit ovat ikuistaneet hänet kuitenkin ajoittain muun muassa uimarannoilla.

Nyt näyttävä kaunotar viettää uudenvuoden lomaansa Miami Beachilla, jossa paparazzien kuvaaminen ei hänelle riittänyt. Rocsi nimittäin lekotteli bikineissä ja kuvasi itseään kännykällä toistuvasti selfie-kuviin.

31-vuotias hondurasilaissyntyinen Rocsi Diaz tuli alunperin Yhdysvalloissa tunnetuksi televisiotähtenä 106 & Park -televisiosarjasta. Lisäksi hän on työskennellyt viihdetoimittajana Entertainment Tonigh -ohjelmassa ja näytellyt vuonna 2012 kolmessa elokuvassa. PETA pestasi viime vuonna Rocsi Diazin poseeraamaan lähes alastomana kampanjakuvaansa, jossa markkinoitiin kasvissyöntiä. Diaz poseeraasi kuvassa pelkissä kaalinlehdissä.