Sofia Vergaran teinikuvat päätyivät julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosiota niittävässä Moderni perhe -sarjassa kolumbialaista palkintovaimoa esittävä Sofia Vergara on saavuttanut muutaman vuoden aikana runsaasti kuuluisuutta. Hän erosi toukokuussa kihlatustaan liikemies Nick Loebista ja aloitti seurustelun Hollywoodin kuumimmaksi poikamieheksi äänestetyn näyttelijä Joe Manganiellon kanssa.

Sofia Vergara asteli ensimmäisen kerran avioon jo vuonna 1991, ja nyt hääkuvat ovat päätyneet julkisuuteen. Kuvissa nähdään vasta 18-vuotias tuleva supertähti, joka oli jo teini-ikäisenä silmiähivelevän kaunis. Tuolloin Sofia meni naimisiin nuoruuden rakkaansa Jose Luis Gonzalezin kanssa Kolumbian Barranquillassa. Avioliitto päättyi eroon jo kahden vuoden kuluttua.

Taannoin Sofian toinen exä, Nick Loeb, ruoti eron syitä In Touch Weekly -lehden sivuilla ja väitti, että Sofia Vergara oli ollut enemmän kiinnostunut urastaan kuin perheen perustamisesta. Nick olisi halunnut asettua avioliittoon ja saada lapsia. Sofia puolestaan oli enemmän innoissaan nousujohteisesta urastaan. Loebin mukaan pari olisi edelleen yhdessä, ellei Sofia olisi halunnut hyödyntää kuuluisuuttaan ja tahkoa nyt kun rauta on kuumaa.

Sofia Vergara tapasi True Blood -sarjan näyttelijä Joe Manganiellon Valkoisen talon kirjeenvaihtajien illallisella kesällä. Sen jälkeen parin välillä on kipinöinyt hurjasti, ja sydänkäpysten tiedetään viettäneen tiiviisti aikaa yhdessä. Sofia Vergara on näyttänyt omalla esimerkillään, että vaatimattomista oloista voi nousta huipulle. Hän syntyi Barranquillan kaupungissa karjatilallisen tyttäreksi ja osti äsken Los Angelesin hienostoalueelta 11 miljoonan dollarin arvoisen kartanon.