Matkalehti: 15 paikkaa jotka täytyy nähdä 2015 – mukana Suomi

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkailulehti Conde Nast Traveller on listannut lukijoilleen 15 paikkaa, joissa vierailua se suosittelee lukijoilleen vuodelle 2015. Ykköseksi maailmasta se on listannut Kolumbian Cartagenan ja kolmen kärkeen myös Costa Rican Santa Teresan sekä Yhdysvaltojen Pittsburghin.

Tänä vuonna käymisen arvoisten matkailukohteiden joukossa ei ole juuri eurooppalaisia kohteita, mutta Helsinki on päässyt mukaan listan sijalle yhdeksän. Suomen pääkaupungin kerrotaan olevan aliarvostettu ja järkevämmän hintainen kuin esimerkiksi Tukholma ja Kööpenhamina.

Helsingin nähtävyyksistä nostetaan esiin erityisesti Senaatintori kirkkoineen ja Seurasaaren ulkoilmamuseo. Myös karjalanpiirakat muistetaan mainita kuten myös supisuomalainen lonkero.