Mitä jooga-asentoja! Naisen notkeus vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sitä sanotaan, että liikunnan harrastaminen ei ole ajasta tai paikasta kiinni vaan aina löytyy tilaisuus kuntoilla. Joogan harrastaja Krista Block on todistanut tämän julkaisemissaan kuvissa todeksi.

Kristablockyoga.co
Kristablockyoga.co

Krista Block on jakanut verkkosivuillaan kuvia, joissa hän suorittaa joogan asanoita epätavallisissa ympäristöissä. Astangajoogaan perustuvat asennot eli asanat ovat todella haasteellisen näköisiä. Hän poseeraa eri asennoissa kuistilla, hyllyn päällä, keittiön tasolla, terassilla, naapurinsa pihamaalla sekä lukiessaan kirjaa.

Krista Block kertoo blogissaan, että hän on aloittanut joogan harrastamisen jo 12-vuotiaana hänen äitinsä omistaman joogavideokasetin avulla. Hän innostui joogasta niin paljon, että on opiskellut sitä graafisen suunnittelun opintojen ohella. Nykyään Block opettaa itse joogaa Washingtonissa.

Kristablockyoga.co
Kristablockyoga.co