Koiranpennut ”hyökkäsivät” kimppuun – alkuvuoden suloisin isku videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet ovat tehokkaita stressinlievittäjiä. Tämä fakta on todistettu erilaisten eläinterapioiden avulla sekä sillä, että lemmikin omistajat elävät yleisesti pidempään. Videolla nähdään mies, jolla on kotonaan oikea onnellisuuden keidas.

Miehellä on nimittäin kuusi mopsin pentua. Videolla nähdään kuusi mopsia, jotka ovat omassa aitauksessaan rauhallisesti ja viisi niistä istuu samassa nurkassa pehmusteen päällä. Mies astuu aitaukseen sisään ja pennut villiintyvät täysin nähdessään hänet.

Mies käy aitauksen lattialle makuulle ja mopsit hyökkäävät hänen kimppuunsa saman tien. Mopsit suukottelevat ja kiipeilevät miehen päällä. Tämä vaikuttaisi parhaalta levähdyspaikalta raskaan työpäivän jälkeen.