Rhea Durhamin bikinit pettivät rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja tuottaja Mark Wahlberg kertoi äskettäin haluavansa työskennellä jatkossa vapaaehtoisena poliisina. Mies ei ole kuitenkaan voinut tavoitella unelmiaan, koska hänellä on rikosrekisteri. Joulun välipäivät hän on viettänyt rantalomalla perheensä kanssa.

Eilen BArbadoksella kuvattiin tilanne, jossa Wahlbergin mallivaimo Rhea Durhamin bikinit valahtivat nolosti alas kesken hauskanpidon ja paljastivat hänen rintansa. Paparazzit olivat paikalla ja ikuistivat tilanteen kuviksi.

Vuonna 1988 Mark Wahlberg tuomittiin pahoinpitelystä, jossa uhri menetti näkönsä toisesta silmästä. Näyttelijä oli vankilassa 45 päivää ja sen jälkeen hän pääsi ehdonalaiseen. Taannoin Walhberg anoi rikosrekisterinsä armahtamista, jotta voisi liittyä Los Angelesin poliisivoimiiin ja työskennellä tulevaisuudessa vapaaehtoisena. Näyttelijä on kertonut olevansa lakia kunnioittava kansalainen, joka haluaa mahdollisuuden tehdä hyväntekeväisyyttä vapaaehtoisena poliisivirkailijana.