Petra Nemcova menetti miehensä tsunamissa – koskettava muistoviesti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Petra Nemcova on muistanut sosiaalisessa mediassa tsunamin uhreja. Tähtönen oli matkustanut Thaimaahan ottaakseen osaa tsunamin vuosipäivän kunniaksi järjestettyyn muistotilaisuuteen.

Instagram
Instagram

Nemcova oli luonnonkatastrofin sattuessa kihlattunsa kanssa lomalla Thaimaassa. Hän menetti katastrofissa kihlattunsa ja oli myös itse menehtyä saamiinsa vammoihin. Tsunamin seurauksena mallin lonkka murtui ja hän kärsi vakavista sisäelinvaurioista. Kuten monien muiden uhrien tavoin, tragediasta toipuminen on vaatinut veronsa.

Huippumalli on sittemmin toiminut useissa hyväntekeväisyystoimissa, joilla on autettu muita tsunamin uhreja ja lähiomaisia. Koko maailmaa järisyttäneen katastrofin muistotilaisuuteen tähtönen halusi osallistua henkilökohtaisesti. Nemcova julkaisi kuvia vierailultaan myös sosiaalisessa mediassa.

Light a candle with us today, on 10th anniversary of #Tsunami2004. #Light4Tsunami @happyheartsfund

Une photo publiée par Petra Nemcova (@pnemcova) le