Taru Sormusten Herrasta -fanin unelmalahja kissalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joka toinen viikko ryhmä Hollywoodin rekvisitööriammattilaisia tekee ainutlaatuisia esineitä sarjakuvien, videopelien ja elokuvien vannoutuneille faneille. Neljästä rekvisitööristä koostuva Super-Fan Builds -ryhmä on rakentanut Taru Sormusten Herrasta -elokuvan fanin, Mischa Pollackin, kahdelle kissalle uniikin kissanlaatikon sekä raapimispuun hänen tyttöystävänsä toiveesta.

Kissanlaatikko on Konnussa sijaitsevan Bilbo Reppulin kotitalon sisällä. Talo on identtinen pienoismalli elokuvassa olevasta Reppulin maalaistalosta. Talon pihan läheisyyteen on myös rakennettu hieno raapimispuu, joka on Mordorin Musta Torni ja sen huipulla komeilee Sauronin vartioiva silmä.

Super-Fan Builds käytti tämän pienoismallin tekemiseen kahdeksan päivää. Pienoismallin valmistumisen jälkeen kuvausryhmä lähti viemään sitä Mischalle, joka ei tiennyt tyttöystävänsä järjestämästä yllätyksestä mitään. Mischa yllättyi todella paljon, kun hän näki kissojensa Frodon ja Samin uuden kissanlaatikon ja raapimispuun.