Vaimo halusi koruja joululahjaksi – huumorimies keksi nerokkaan ratkaisun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huumorintajuinen aviomies oli hankkinut vaimolleen nerokkaan joululahjan. Vaimo oli toivonut lahjaksi koruja ja mies oli onnistunut löytämään kahvikupin, jonka kahva muistutti kimaltelevaa sormusta. Vitsikäs lahja oli paketoitu pakettiin, joka paljasti laatikon avaajalle vain timanttisormuksen.

Imgur
Imgur

Kuvat miehen hankkimasta lahjasta ovat levinneet sosiaalisessa mediassa. Monet ovat olleet sitä mieltä, että mies pilailee julmalla tavalla vaimonsa kustannuksella ja tulee vielä saaman mustan silmän antamastaan ”korusta”. Mies on kuitenkin itse ollut sitä mieltä, että vaimo saa lahjasta kunnon naurut.

Aviomies on vitsaillut, että vaimo saa toivomansa korun ja vielä enemmän, nimittäin kahvikupin. Huffington Post -lehden mukaan mies halusi kuitenkin pelata varman päälle ja hän oli ostanut vaimolleen myös ihan oikean korun. Erikoisen lahjan ansiosta vaimolla on ollut varmasti ratkiriemukas joulu.